http://publishme.se/madelenegustavssons.blogg.se/design/index_page/?page=archive_page

I NEED TO BELIEVE THAT NOTHING IS IMPOISSIBLE

 
Heej läsisar! Igår kom jag 20 minuter för sent till en lektion, det var absolut inte med flit. Hörde att vi skulle börja tjugo i istället för tjugo över, jag var så himla irriterad när jag kom in på lektionen haha.. Vill inte att det ska synas på mitt betyg, men what ever, får tänka lite yolo. 
Köpte även den där enkla svarta tröjan som är jätte lätt att matcha till, jag tycker att guld passar så bra till svart och även till vitt!
Idag var jag och sjöng, min gitarr var inställd också så jag åkte hem och så! Är så fruktansvärt trött, kommer nästan aldrig i säng i tid nu för tiden, yolo igen, nejmen ah det ät jättejobbigt! är typ övertrött varje dag, halva hjärnan vilar itaget har jag hört, så man använder den ena hjärn halvan när man blir så där övertrött du vet, om det så stämmer!
Känner att jag var väldigt negativ i det här inlägget men jag är sååå trött osv
puuss

PYJAMAS ALL DAY LONG

 
Heej, jag mår inte så bra just nu! Har ont i huvudet, är snuvig och har ont i halsen! Så himla tråkigt. Måste bli frisk tills imorgon, vill inte komma efter i skolan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer! Hoppas ni får en bättre söndag än mig, puuss

WATCH

 
Hej! Idag åkte jag och mamma ner till stan och köpte en klocka åt mig! Har kollat på den ett tag, jag tycker att den har en perfekt storlek. Jag gillar när cirkeln med klockan i är stor, så det var jätte kul att hitta den perfekta klockan för mig! Den kostade 349! Jätte värt! Nu ska jag snart äta potatisgratäng och revbensspjäll! Är jätte hungrig så det ska bli gooottt. Tänkte även säga att jag har blivit förkyld, det skaver i halsen och så är jag snuvig plus lite huvudvärk.. Men jaja, hoppas att det inte blir värre! Puussss ♥

Kgflmrhsgkfjw?

 
Heeej alla sötnosar! Idag hade vi den så kallade Skoljoggen, 6.5 km. Jag gick med Amanda Haha, vi är liksom föör sportiga! Var sarkastisk men ah! Är glad för att vi tog oss runt utan bekymmer! Var bekymmer rätt ord? Ähh vi säger så. Skulle ha åkt till sången och gitarren, men jag hade så ont i huvudet när jag kom hem!
Jag tror jag har någon förkylning på g, men jag tänker inte haffa den. Oh, poet nästa, Alltså jag skooojaaaar! min hjärna funkar halft just nu, men whatever! Hörs sen puusss ❤  

FRIIDROTTSDAG

Friidrottsoutfit, väldigt tjusigt jao
 
Hej! Förlåt, jag vet att uppdaterinngen suger! Vill verkligen ändra på det, men tiden räcker inte alltid till..
Både i förrgår och igår var jag på stan med Amanda! jättenice, as usual ♥
Idag hade min skola en friidrottsdag för alla 8or, så vi åkte till ett ställe och sprang, hoppade och kastade.
Om ni är nyfikna på vad jag fick för resultat som inte blev så bra, så kan jag vara modig nog att skriva dem!
60 Meter : 9.59 sek | 800 Meter: 3.54 Minuter (Är inte helt säker) Längdhopp: 3.47m.. | Kast: 21m tror jag, HAHA är värsta talangen i kast ju :'D (Var ironisk för er som inte förstod det.)
Alltså ohmygod vad trött jag är, kände mig yr efter 800m, jag brukar inte PANG köra, hade liksom inte värmt upp heller så ah, eller jo sprang 120 m(60 meter 2 gånger)  men det är ju inte så mycket till uppvärmning! Skjutsade Amanda en bit och sen åkte jag raka vägen hem och slängde mig på soffan, sov så lite inatt! + att min väckarklocka inte ringde i morse!
Det känns som att jag håller på att bli sjuk, min hals kliar och så är jag lite snuvig. Såå störandeee! Men jajaaa, pussheeeej :D
 

KONFIRMATIONS MÖTE

 
Heeej!! Idag har jag varit på ett konfirmationsmöte, både jag, Amanda, Alma och Alva går i samma grupp! Och så är det några ifrån skolan också!! Presten informerade om typ olika saker, t.ex att vi ska på läger osv! Det kommer bli jättekul ju! Jag har inget mer att skriva om idag, det är bara det att det är skolfotografering imorgon. Till Karlstads katalogen, det är ju nästan konstigt att man blir så dålig på just skolfotona? Det är inte rättvist haha, man har liksom alltid en "fuldag" när det är skolfoto, hahah. Skrattar lika mycket varje gång, förra årets var nog det värsta! Men jaja, livet går vidaree ;)
Ha en bra kväll för det ska jag haaa, Puussssssssssssss

SATURDAY

 
Bilder på min kära säng för att jag tillbringat min huvudvärkiga dag i den, kan den inte vara sådär bäddad nu istället?
Hej, idag ska jag förhoppningsvis åka till Moa med Elin och Amanda! Vi ska laga middag och sova där!
Jag har haft huvudvärk hela dagen, så förlåt men jäävla störande. Det går liksom inte över?! Jag tror att det grundar sig i hur lite jag har sovit den här veckan. Men ändå, det är helg och då ska man inte behöva må dåligt.
Det känns liksom tungt och så dunkar det, förstår ni hur jag menar? Men nog om det, får ta och be dom att vi ska ha en till myskväll så jag kan vara med hehe. (om det inte går över)
Igår fikade jag på stan med Amanda och Moa, och så åkte jag och Amanda hem och åt tacos på kvällen och så!
Jaja, har inget mer att skriva om! Lämna gärna en kommentar om ni har något/några inlägg ni vill att jag ska göra! ♥ Pussss
 
Och just det, igår var det ju Fredag den 13. Det hände inget stort, det var väl bara att jag var Funktionär för niorna på en idrottsplats och mätte fel med 1 meter för en tjej. Gud så elak jag kände mig, hon verkade tro att jag kanske gjorde det med flit så jag funderade på om jag skulle gå fram till henne. Och så blev det efter ett tag, jag bad om ursäkt för att jag mätte fel och sa att det absolut inte var meningen! Och så löste det dig!
Om jag vet att jag har gjort något fel eller ah sånt som händer alla människor, så brukar jag alltid be om ursäkt och få bekräftat för mig om att det är bra hos den andra. Det får mig att må så himla mycket bättre! Prova vettja, man mår seriöst jättebra efteråt! Istället för att gå omkring och bära på det i flera dagar liksom. Det funkar verkligen! Nu var ju inte det här en jättestor sak, men ändå!
Kände att det blev ett låångt inlägg, vilken gulleplutt som läste allt :*
 

Hej glömde helt och hållet bort att blogga igår, sorry! Var hos amanda och så! Idag var jag på både gitarr och sånglektionerna.Jag kom in på sånglektioner förra veckan! Och så kom elin en sväng för typ en timme sen!  Så bara så ni vet så sjunger jag som en kråka fortfarande.. men ah! 
Imorgon ska jag och Amanda vara "funktionärer" För 9orna på skolan, de har friidrottsdag så vi ska antagligen ta tid och så på dem! eftwråt ska vi förmodligen äta på stan med Moa också! En asbra fredaag juu ! 
 
alltså när jag ser såna här bilder så blir jag så avundsjuk!! jag vill ocksåååååå. Haha lite inspirations bilder för dig som har en kille! 
 
 
 

Be yoUNIQUE

Mina shorts syntes inte, därför ser posen så random ut. Just so you know
 
Hej! Idag har jag haft tre lektioner, Hemkunskap, Matte och So. Jag var även hos tandläkaren för att något såg fel ut, men det var tydligen som det skulle vara haha! Slutade klockan 12.50 idag, alltså jag älskar tisdagar! Så himla chilliga är dom! Åkte raka vägen hem för att plugga lite, var på stan med Amanda igår så jag pluggade inte då. Jag är så trött även fast jag har sovit! Hoppas inte någon förkylning försöker haffa mig..
Spräckte även min Iphone som jag älskade för att den aldrig sprack. Jaja, ikväll ska jag se på Idol och Svenska Hollywood fruar! Haaa en braaa kväll puusss

WHAT HAPPENED!?!?!?

OH MY GOD, skulle ta några så kallade egopix med mobilen från mitt kamera stativ. Och självklart sätter jag inte fast den, utan ställer den på stativet. Och så vänder jag mig om och ska plocka upp den. "VAAAAAD FAAAAAAN" skrek jag. Alltså varför? Nu lär jag få gå omkring så här ett tag, om inte mamma är otroligt underbart snäll. Och om du någon gång skulle läsa det här mamma, så ska du veta att du är otroligt underbart snäll ändå. Fast en aning snällare om jag skulle kunna få en iphone 4s eller 5? snela?
 
 

RICINOLJA

 
Jag täkte göra ett inlägg om Ricinolja som jag använder för att mitt hår ska växa snabbare, och faktum är att det verkligen fungerar!! Man doppar ner fingrarna i "burken" och sätter dem i hårbotten och masserar in det i hela hårbotten! Noggrant! Det är svårt att applicera det i hela hårbotten utan att slösa mycket, så själv brukar jag doppa ner fingrarna 2-4 gånger (för att jag ska ha kvar det så länge som möjligt.) Och för mig funkar det minst lika bra, och det vet jag för att jag har använt den i en månad. När jag gick in på en sida och hittade Ricinoljan så stod det att håret växer cirka 4 cm i månaden, och det stämmer verkligen! Är 100% seriös, jag vet att det låter otrovärdigt, det tyckte även jag. Men jag köpte det för att ge den ett försök, och det är jag riktigt glad för! :) , Håret växer ju annars cirka 1dm om året, och hur mycket växer det om du använder ricinolja? ;) 48 CENTIMETER! Det värsta är ju att det är sant!!! Är så glad för att denna produkten finns, vill verkligen få långt hår! Vill att det ska vara lite under där man skärp på byxor! Och självklart kommer jag vårda och få det att se fräscht ut!
 
Det finns att köpa på apoteket och kostar emellan 50 och 100, jag tycker det är helt sjukt bra!
 
Så här gör du:
1. Doppa fingrarna i burken och massera in det i hårbotten
2. Låt det sitta i 45 minuter
3. skölj ur det så som du gör när du tvättar håret, tänk på att vara extra noggran med shampoot i hårbotten, det kan sitta kvar annars, eftersom att det är olja du använder. (Jag tar shampoo 3 gånger för att få ur allt, det kan ge en lite ostig lukt annars.)
 
Svårare än så är det inte!
 
 
Jag har fått inspiration av Aurora Mohn, kolla hennes hår! Ungefär så vill jag att mitt ska se ut! Så himla fint är det!
http://auroramohn.blogg.no/
 
 
 

NAIL POLISH FAVORITES

 
Hej! De här nagellacken brukar jag oftast använda. Har vanliga Depend också i mer varierade färger, men jag gillar när mina naglar är neutrala. Blev jätteglad när mamma kom hem med ett Chanel nagellack haha! Det kostar runt 200kr, O.P.I  kostar runt 150kr och Cnd Kostar runt 200! Alltså de är jättebra och jag rekommenderar dom verkligen!
 
Nu ska jag snart åka och skriva ut några papper som jag ska fylla i till ett medlemskap, herregud vad jag är glad över det! Skriver mer om den saken när allt är fixat! Puss & kram ♥

I'M BACK!

 
Hej alla söta som tittat in på bloggen även fast jag hade en liten paus! Kramar till er ♥♥
När jag inte bloggar får jag hur mycket inspiration som helst, och när jag bloggar står det helt stilla i huvudet på mig! Men jag ska försöka göra lite intressantare och mer inlägg som inte bara handlar om vad jag gör om dagarna haha! Låter det som en bra idé eller? ;) Nu tänkte jag rabbla igenom lite som har hänt, kommer göra inlägg om de två sakerna som kommer ramla in i två inlägg!
Mitt lill finger har fått en kraftig stukning och STOCKHOLMSGRUPPEN.SE!
 
Om ni undrar vad den där choklad biten är för något, så är det så att man ska värma en kopp mjölk och sedan sätta i chokladklubban och låta den smälta! Finns att köpa på Kardemumma!