http://publishme.se/madelenegustavssons.blogg.se/design/index_page/?page=archive_page

HELGEN

 
Hej! Ursäkta för dåliga uppdateringar, Amanda (min kusin) var som sagt här och sov i förrgår. Det var jätte mysigt! Måste göras om nu i sommar, det är så sällan vi träffas själva!
Igår gjorde vi oss i ordning och åkte ut till hennes kusiner som bor på landet, vi åt en jättegod middag och efterrätt Och senare på kvällen gick hela släkten (förutom min familj och mina andra kusin) ut och körde femkamp. Jag trodde att vi barn skulle vinna, men de vuxna kom före haha. dagen/kvällen var jättebra!

Idag var jag med Marielle, hon är lite sjuk så vi gjorde inte så mycket. Pratade och så! Det var kul att träffa henne! 
Kom hem för ett tag sen och då hade mamma köpt hem lite sallad åt oss, mums! Så jag ska strax äta.
Ha en bra kväll, puss

ATM


YESTERDAY, TODAY

Hej, gårdagen var suverän! Jag har blivit modigare, åkte kanonen och uppskjutet. Det var dem jag inte hade åkt innan, hade tänkt testa några fler men det blev inte så. Annars åkte jag Balder, hang hai, flum ride, kollorado, lisebergsbanan och så var det säkert nån mer!

Jag gick Gasten också, oherregud vad läskigt det är. Det är seriöst det läskigaste jag upplevt. Jag skulle gått först, men jag övertalade dom att jag ville gå först minst lika mycket som dom ville det och att det inte fanns någon anledning till att just jag skulle göra det. Så det slutade med att Alva gick först och Alma sist! Alltså herregud vad läskigt det är där inne, skrek så himla mycket och fick jätte ont i halsen efteråt. Det är jätte konstigt att man väljer att gå den, men samtidigt är det så kul att ha det gjort haha. Det var andra gången jag gick den men den är fortfarande lika läskig haha!

Jag och amanda var där nästan ifrån att det öppnade tills det stängde. Det är så himla bra att göra så för då känner man att man hunnit göra allt man vill, så att man nästan känner att man inte har lust att åka mer! Elin, Moa, Alma och Alva åkte runt sju för att deras tåg gick då så det var tråkigt! Dagen var jättebra! ❤

Idag har jag inte gjort så mycket, är så himla trött!
Amanda (min kusin) kommer hit och sover ikväll så det blir kul! Det var jätte längesen vi sov över! ❤

Bjuder på två väldigt vackra bilder


MINA DRÖM UTSÉENDEN

Alltså åh jag är så avundsjuk på de här tjejerna, jag vet att man inte ska vara avundsjuk men jag kan inte vara något annat än det! De båda är Victoria's Secret modeller och kända. Jag försökte göra tidsinställda inlägg i Tisdags (Fast för mig är det tisdag nu) men för er är det ju torsdag! Så jag typ fick idén om att lägga upp bilder på mina dröm utséenden.
 
Blondinen heter Candice Swanepoel
Brunetten heter Adriana Lima
 
 
 
 
 

CREATIVE SIDE

 
Så här ser mina shorts ut, som jag gjorde på slöjden. Det blev fokus på kuddarna i bakgrunden, jag hade på självutlösare eftersom att jag skulle kunna ta en haha. Och sen har jag inte heller haft tid eller ork att ta en ny!
Vad tycker du om dem?

*Tidsinställt inlägg*

MOT LISEBERG!

Hej åh nu sitter jag i bilen med amanda som är på väg rakt mot Liseberg, det ska bli så himla kul! Har varit där några år i rad, tror det här blir den sjunde eller åttonde gången! Åh är så taggad! Förlåt för den hemska bilden haha, men ha en bra dag för det kommer min va!


EN NY KOMPIS

Hej! Min dag har varit jättebra, jag och Felicia solade och badade på ett ställe. Det var bra väder och så också!
Jag hade inte med mig pengar, och hon bjöd mig på mat och så vilket var så himla gulligt! Det är en jättebra sak att göra, att bjuda någon på något, man blir så glad!
 
Om två dagar (på Torsdag) sitter jag förmodligen i en karusell på Liseberg! Längtar jättemycket. Jag ska sova hos Amanda imorgon, eftersom att vi ska åka dit tillsammans! Och så ska några fler ifrån min klass dit på samma dag, så det blir kuul!
 

Just nu sitter jag och försöker fixa några tidsinställda inlägg!
Ha en bra kväll, puss!
 
 
 

TISDAG

Hej idag ska jag sola och bada med en som heter Felicia på min skola, har aldrig vart med henne förut så det ska bli kul att träffas! Vi ska sola på en strand vid henne, ska inviga min sol olja haha!


Utkast: Jun. 25, 2013


MINA HÅRPRODUKTER ♥

 

TILL KAMERAN

Hej, NU har jag köpt en minnes kort läsare och fjärr utlösare så nu kan jag börja använda kameran ordentligt! Är så himla gladis! ❤


PERFEKTIONER

 
 
Hej! Hade inget att göra, så jag gjorde ett "collage" på några killar som är väldigt snyggaa ♥
Justin Bieber, Rob Evans, Zayn Malik,
Zac Efron, Brant Daugherty, Paul Weasly

Tycker du att någon av de här är snygga, Isåfall vem vilka?
 

NEW IN

Hej! Jag kom hem ifrån stan för ungefär 2 timmar sen, fick med mig en grå tröja från h&m för 149:- , jag har på mig den på bilden. och så köpte jag en Hawaiian solkräm olja för 82:-
Jag fick en id'e om att det är jättegulligt att knyta en rosett runt objektivet på kameran, så det gjorde jag hihi.
Imorgon tänkte jag göra en video om vad jag använder för hårprodukter om jag har tid. Om det är sol ska jag nog inviga solkräm oljan också!



SYSTER DAG

Hej, idag ska jag vara med Marielle! Vi kanske ska åka ner till stan eller så.
På torsdag ska jag åka till Liseberg med Amanda, längtar såå! Då ska även några fler ifrån min klass åka dit så det blir kul!
Puss


COZY DAY

Hej mina goa blogg läsare!
Marielle och Nathalie var här för ett tag sen, jätte mysigt!
Jag och mamma beställde nyss pizza så jag ska snart äta, pizza är så himla gott!
Vi få se vad jag hittar på sen, eller så är jag bara hemma.
Ha en bra lördags kväll, puss hej


SHE IS STILL HERE EVEN IF I CAN'T SEE HER

 
Hej gårdagen var bra, vi åt massa mat jordgubbar och så vidare! är propp mätt än. Nej jag skojade, ska snart äta frukost. En gammal dam och jag satt och pratade om hundar, hon hade med sig en så jag följde med ut och gick. Jag har velat ha en hund i hela mitt liv, men det gick inte för vi hade ju Mysan. Och nu när bara hennes själ finns kvar (Ja, jag tror på själar) så skulle det kunna gå. Jag ska försöka få min mamma att vilja ha en hund mer än vad jag vill.

Något som var riktigt konstigt igår var att en av dem som var därs dotter var tillsammans med en vikarie jag har haft i NO, han är typ översmart även där!
När jag och mamma kom hem igår sa hon: Hette han King kong?
Alltså åh vad jag skrattade, jag tror inte man döper sin son efter en apa! Men han heter Kong, så det var ju ganska rätt. Men ändå, haha!
 
Jag tror på själar för att
 Det får mig att känna mig trygg, som att de lever vidare och alltid finns runtom mig. Jag förlode ju min katt för drygt 3 månader sen, och för mig så finns hon här och kommer alltid att göra det. Ingen kommer kunna ändra på vad jag tror för det får mig att må så himla mycket bättre.
Även om jag inte ser henne så vet jag att hon alltid är vid mig.
 

MIDSOMMARAFTON

klänning - monki (från förra året) | jeansjacka - Levi's | solglasögon - Gina tricot

Ha en trevlig midsommar! ❤


FOTOGRAFERING

Hej, jag och Elin åkte ner till älven och fotograferade lite förut!
Det är verkligen härligt väder ute!
Här är några bilder på mig!
 
 
 
 
 
 

CHOCLATE CHIP COOKIES

Har testat att göra de här kakorna förut, men dom blev mycket bättre den här gången! Dom är otroligt goda!

Tips
1.Jag är galen i smet, så självklart åt jag lite av den och började må illa. Då blir kakorna inte alls lika goda, så ett tips är att inte äta degen/smeten
2.Mjölk är jättegott att dricka till!



Här är receptet!

Sätt ugnen på 175 grader
Och låt kakorna vara i ugnen cirka 6 minuter!

❤ 1 och hälften av en 1/4 dl socker
❤ 150 g smör
❤ 1 ägg
❤ 2 tsk vaniljsocker
❤ 3 3/4 dl vetemjöl
❤ 1/2 tsk salt
❤ 1/2 tsk bikarbonat
❤ 100 g hackad mörk Marabou choklad

Gör så här: Smält smöret. Vispa ihop farin, ägg och vaniljsocker. Blanda sedan i det smälta smöret och vispa in ordentligt. Blanda sedan i resten av ingredienserna. Fortsätt att blanda tills smeten blir som en stor ”fudgeboll”, ganska seg och kolaaktig, då blandar du till sist i den grovhackade chokladen. Dela upp smeten i mindre bollar och placera dem på bakplåtspappret som är på plåten. Grädda i 175 grader cirka 6 minuter. Kakorna ska ha flytit ut till ganska stora platta kakor, de är fortfarande lite svällda när de är klara i ugnen men sjunker ihop när de väl kommer ut och får svalna. Låt kakorna dock svalna lite på plåten innan du flyttar dom till ett galler, för precis när de kommer ut från ugnen så är de fortfarande ganska mjuka och kan således gå sönder och du börjar flytta dom på en gång. Låt dom svalna och sen kan de ev. förflyttas till kylen i en påse eller med plastfolie över. Ju längre du låter dom bli kalla destå krispigare och sega blir dom.

Och jag har lånat receptet från en sida, alltså är det inte jag som kommit på det!


FRUKTIG FRUKOST


THE DENTIST

Hejsan, i morse åkte jag till tandläkaren för att dra ut en tand. Jag trodde att det skulle ta ungefär 1 timme efter min tidigare upplevelse som tog 2 timmar, det berodde på att rötterna var så himla långa. Men den här drog dom ut på mindre än 20 sekunder! Nu återstår det bara 2 tänder och sen kan det åka tåg på dem..
Efteråt gick jag hem till Ida, har inte träffat henne på jätte länge så det var kul! ❤


EVERYBODY HURTS

Hej, alltså kan man ha mer otur?
Igår hade jag huvud värk hela dagen, och idag vaknar jag och har jätte ont i nacken. Jag vet liksom inte vad jag har gjort?! Jag måste typ spänna nacken för att bära huvudet och då gör det jätte ont på höger sida. Och så skulle jag ha varit med Amanda idag, men vi får ta det en annan dag istället! Det är så himla störande att bara ligga här på soffan och se solen skina där ute, jag vill ju åka till stranden eller något! Men nack värken försvinner nog så småningom!

Hoppas ni får en bättre dag än mig,
Puss


IBLAND ÄR DET BRA ATT VARA HALVT SJUK

Hej, har mått sådär idag. Det är iallafall bättre än igår! Ska vara med Amanda imorgon, och på onsdag efter att jag dragit ut en tand så ska jag va med Ida!
Cyklade och köpte godis nyss, blev yr men det är värt det haha. Ska se på top model ikväll och efteråt kanske gosa ner mig i en filt på balkongen!
Puss


I WILL BE TANNED THIS SUMMER


WHY

Hej, jag har haft ont i huvudet hela dagen idag. Så himla onödigt. Jag skulle ha cyklat till stan och hämtat min dator som Marielles kompis skulle fixa
(men man behövde ett lösenord så det gick inte)
Men eftersom att jag har ont i huvudet och nyser och har kli i halsen så kunde mamma hämta den åt mig, I appreciate that ❤

Jag hittade nyss en Twilight bok som jag typ läste för flera år sedan, tänkte börja läsa den igen haha. Hoppas ni får en bättre dag än mig iallafall, puss


PANETOZ - DANSA PAUSA (live)


LOTS OF LOVE

Godmorgon folket, gårdagen var riktigt bra! Jag har fortfarande svårt att förstå att det är sommarlov, men jag lär förstå det om en vecka eller så.
Igår på sandgrund träffade vi lite folk och lyssnade på pantezo känner mig lite dålig som inte vet vad dom heter, det är iallafall dem som sjunger "dansa pausa"
Jag bara "HAN SÅG MIG" och elin o moa bara " Vem? Det är inte han som är kändisen madde"
Så mycket vet jag om dom liksom, så ja!
Men dom var iallafall grymma! (Alltså jag har ju såklart hört låten förut, visste liksom inget om personerna bara)

Idag ska jag, Marielle, Elin och Mamma åka och kolla på när min duktiga syster springer stadsloppet! Men det är ju inte alls lika långt som loppet hon sprang i Göteborg för nån vecka sen, det loppet var ju 2.1 mil och det här är väl typ 1 mil. Ja jag skryter, hon är ju så himla bra! :)
Efteråt åker förmodligen Elin och jag någonstans!


SOMMARLOV

Hej jag kommer lägga upp bilder med bättre kavlitet när minneskortet funkar i datorn, självklart så skulle mina lockar försvinna direkt när jag for iväg till skolan på cykel. Egentligen var det inte ens meningen att jag och elin skulle cykla, vi tänkte ta bussen. Men jag hade bara lockat ena sidan av håret när den gick så vi valde att ta den nästa som kom, men om vi tog den så skulle vi inte ha hunnit med den bussen som går till vår skola så vi cyklade, och då förstördes mina lockar.. Haha alltså jag ville ju ha fixat hååår, men jaja. Lockade om det när jag kom hem.

Det var några som uppträdde på skolan, dom var jätte duktiga!! Fick mina betyg idag, jag hade tänkt lägga ner mig den här terminen men jag gjorde inte det, är missnöjd men det beror ju på att jag vet att jag kunde ha gjort bättre liksom. Ska verkligen försöka till hösten!

Marielle kom förut, så vi fikade och hade det mysigt! Hon åkte nyss, och jag ska åka ner till sandgrundsudden med några kompisar sen!
Puss

 


KAN INTE FÖRSTÅ DET HÄR!


SNEAK PEAK

Det känns verkligen inte som att det är skolavslutning imorgon! ❤


PLOCKAT BLOMMOR

Hej nu äntligen funkar bloggappen!
I skolan plockade vi blommor tills imorgon, alltså det känns verkligen inte som att det är skolavslutning imorgon!
Det har regnat så gott som hela dagen, så himla tråkigt. Ville bara hem och krypa ner under täcket!
Idag var det 'klassens dag' och vi såg på film, alltså jag fick tårar i ögonen när pappan skulle offra sig för sin dotters blivande man! (Filmen heter Armageddon)

Vi fick sluta en halvtimme tidigare, vilket var väldigt bra!

Så här blev min och Amandas bukett! ❤


FOTBOLL, NJA INTE MIN GREJ DIREKT

 
 
Hej! Inlägget blev försenat eftersom att bloggappen krånglade idag med. på skolan idag  hade vi fotbollsturnering, jag råkade ge det andra laget 3 chanser att göra mål (tror jag). Känner mig så skyldig men jag är verkligen inte bra på fotboll och har aldrig varit det! Och jag vet liksom att jag är dålig på det, men ställde upp för laget eftersom att det var få som ville spela! sen så var det någon som nästan skjöt en boll i mitt och amandas huvud, alltså det var ett bra skott iallafall haha!
 
efter skolan så åkte jag och elin till stan för att hämta mina skor som jag lade undan igår, det ordinarie priset var 699 och nu 210! Jag älskar att köpa saker som varit dyra som blivit mycket billigare hhihi. Dom är ifrån Bikbok!
 
sen köpte i glass och åkte hem till elin och var där ett tag! 
 
 
ska nog ha dom här på skolavslutningen, 
upptäckte nyss att jag hade en jacka som matchar JÄTTEBRA
till skorna haha, den är också från Bikbok så dom
kanske hör ihop eller nått!
 

HOLA BONITAS

 
Hejsan! Idag gjorde jag återigen om en tröja på slöjden som förut var en klänning,den blev för lång förra gången. efter skolan åkte jag och amanda till stan, vi köpte en varsin glass men hennes trillade av!
jag la undan ett par skor som finns på bikbok, dom är jättefina tycker jaag! Jag ska kanske ha dom på skolavslutningen om jag inte ska ha ett par vanliga ballerina skor! 
 
puss

I'M IN LOVE WITH THE THOUGHT OF YOU

Hej, skoldagen idag har varit väldigt lugn! inget plugg alls faktsikt, så himla Skönt! 
Efteråt gick jag på stan med Amanda, Alma och Elin! jag var så himla trött och hungrig, hade seriöst ingen energi alls! åkte nyss hem och åt lite frukt, alltså jag vill kunna ta bilder med kameran men minneskortet funkar ju inte i datorn så vi ska försöka fixa det!
puss
 
 

I WISH HE COULD READ MY THOUGHTS

Hejdär! Försökte blogga under dagen men bloggappen krånglade, men nu funkar den!
Idag var jag på stan med Alma, Alva och Elin, sen åkte vi hem till Alva och var där ett tag!  
Och nu kom jag nyss hem ifrån elin! 
 
Är det något du vill att jag ska bli bättre på eller Lägga upp? blir jätteglad för tips! ❤ 
 
ingen effekt på bilderna

GOD NATT SOV GOTT OCH DRÖM MÅNGA VACKRA DRÖMMAR ♥


ÅKER TILL ELIN OCH SOLAR!

Goddag! Nu cyklar jag till elin och solar, ska bli brun utan att fuska med brun utan sol (som jag redan gjort) hehe. Men ja, jag ska bli brun har jag bestämt mig för!

Ha en bra dag! Puss


EXPECT THE UNEXPECTED

Aloha, idag var jag och Amanda i kafeterian på skolan! Alltså man typ smörar mackor och fixar lite och så typ spelar man musik och bara chillar! Spelade Justin Bieber nästan hela tiden hihi.
Men alla sjuor (tror jag) fick sluta vid lunchen så jag och amanda drog då också såklart!
Pusshej ❤


NATIONALDAGEN

Jag sov hos amanda inatt, och åkte hem vid ungefär klockan 3. Jag och mamma gick till mormor och var där och sen kom nathalie en liten stund!
Så har min dag sett ut,
Jag smörj in mig brun utan sol förut, kändes som att jag var på fel ställe när jag stod på rummet i bikini haha. Men ja, hoppas jag inte blir fläckig för jag tog i ansiktet också den här gången!

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag, men jag vill liksom kunna ta bilder med kvalitet och mitt minneskort känns ju inte ens av i min dator så jag vet inte hur länge jag ska behöva vänta innan jag vet hur jag ska göra. Vet du hur man gör? Pushej ❤

~bild från i onsdags~


I WOULD CATCH YOU IF YOU FALL

Hej, i skolan städade jag och Amanda typ hela dagen.. Vi var i matsalen för att torka bort och så, bara för att få sitta i kafeterian på fredag! Men vi går bara halva dagen då, så vi får ta igen det någon annan dag! Och det är ju jättebraa!

Jag åkte hem förut och marielle var där en stund, sen åkte jag till Amanda och var där, sen drog vi till elin och nu är vi hemma hos amanda igen, sover där inatt! Pusshej


WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCED

Hej! Nu har jag suttit och fixat bloggen ett tag, det tar sån tid eftersom att man måste testa sig fram hela tiden! Eller så blir det iallafall för mig som inte förstår mallarna så jättejätte bra haha. Men jag tänkte fortsätta ett tag till, åkte hem från elin vid 6 eftersom att jag skulle äta.
Alltså det är så himla otroligt skönt att inte ha läxor, man känner sig både fri och lättad. Det är en så himla bra känsla!
Ska snart ta en macka, har varit så hungrig idag! Vet inte varför haha!
Men jaja, ville återigen ursäkta för att bloggen inte ser så bra ut. Tänkte berätta vad jag ska fixa
♥ Ta bort de där raderna under texterna i menyn (borde så småning om hitta den mallen)
♥ Byta header
♥ Köpa ett stativ och en minneskort in stoppare så att jag kan överföra bilder (Min dator har ett hål som man stoppar in minneskortet i, men den reagerar och låter inte ens när jag klickar in det!)
♥ Och något jag ska bli bättre på, det är att göra inlägg oftare. Det blir knappt ett om dagen! Men det SKA ändras!
 
Borde bli klar med de här sakerna snart, men jag vill inte ängna all min tid åt bloggen heller så det blir lite svårt!
puss
 

WHEN YOU REALISE YOU MISS SOMEONE YOU NEVER THOUGHT YOU WOULD DO

Hej! Jag vet att min blogg ser helt rörig ut och att det är någon konstig sak i profilbildsrutan. Men ikväll hade jag tänkt ta mig tid för att försöka fixa till det mesta!

Igår var jag med manda och elin hela dagen, vi gjorde klart ett no arbete som vi skulle spela in i en video och skicka till våran lärare.
Och idag är jag med dom igen! Åt nyss mellanmål osv, glöm inte att titta hit senare i ikväll när jag förmodligen ändrat bloggen lite ;) hihi
Men jaja, ha en bra dag!


NJUTER I SOLEN

Hej! Det är något konstigt med min dator, den känner inte av minneskortet till kameran! Vet du hur man ska göra?

Jag åkte ner till stan med Marielle förut, vi kollade runt lite och nu sitter vi och njuter i solen med jordgubbar! ❤


NY FOUNDATION

Förut köpte jag en foundation, eftersom att min smälte bort och var för mörk så jag fick orangea fläckar i ansiktet!
Den här verkar vara jättebra,
Och den kostar 199:- på affection.
Det är solskydd i den också, vilket är jättebra nu under sommaren!

Just nu sitter jag på balkongen med Elin, vi lyssnar på musik och pratar och äter popcorn! Pusshej

(Bilden är inte tagen med kameran)


SYSTEMKAMERAN ÄR MIN NU!

Hej, elgiganten skulle ha kontaktat min mamma när kameran hade kommit. ( vi beställde den.) Men dom gjorde inte det, så mamma ringde till dem! Så hon åkte och hämtade den medan jag solade med Marielle en stund! Åhh nu är den min! Ska läsa instruktionerna och sätta den på laddning, åh är så himla himla glad!!!

Sen åkte jag och mamma till stan och köpte en foundation och en sminkborttagning till mig!
Puss ❤