http://publishme.se/madelenegustavssons.blogg.se/design/index_page/?page=archive_page

PAUS?

 
Heej! Herregud vad trött jag är, lika trött som jag ser ut! kolla mina ögonlock haha! Nu i 8 känns det som att jag har lektioner hela tiden, så tråkigt! Men dom är placerade ganska bra ändå tycker jag. Åkte och spelade gitarr förut, jag och min lärare satt och skrattade typ hela tiden! Alltså jag skulle byta sträng på gitarren och så var jag övertrött osv osv! Alltså jag blir så konstig när jag är övertrött !! no me gusta! men ah ska spela lite gitarr och så nu, 
 
jag kommer nog att ha en liten blogg paus, känner att det blir lite för mycket! Skriver liksom inlägg vid 20.00 tiden, det är ju inte så värt det känns det som! Men jag kommer såklart att ha kvar bloggen, bara att jag inte vill vara stressad över att jag måste hinna göra ett inlägg! Vi får la se hur lång tid det tar tills jag börjar igen! 
Pusss <3
 

SHOES

 
♥ Hej sötisar som fortfarande kollar hit även fast att uppdateringen suger ♥
Hej som sagt! Jag har köpt ett par nya höstskor, dom är jättesköna och sulorna är också väldigt sköna! Det står dessutom att de motverkar dålig lukt, hoppas det är något att lita på! Jag hade ju planerat att köpa ett par Tiamo skor som liknar dessa, men kassörskan var inte riktigt ärlig mot mig.. Hon sa " Det kommer komma ett par likadana med bredare klack" (Alltså än de jag egentligen ville ha som inte fanns kvar i min storlek.)
Och så går jag in på Scorett och ser ett par med högre tå sula och lägre klack, dom var inte alls lika snygga! Kände att jag lika gärna kunde ha köpt 36orna, men problemet var att jag inte skulle kunnat ha sockor i vilket jag behöver nu när det kommer bli kallt. varför fanns inte 3777777? Så det var sjukt irriterande! Men jag hittade trots allt dessa! Dom ser väl bra ut och kostar 499kr. Och sulorna 59 eller 69 kr. Jag är iallafall nöjd även om det inte blev som jag hade tänkt! Och nu kanske nån av er bara "Men alltså öh vänta lite tills dom kommer in igen?" Men nej för dom kommer inte komma in igen, enligt scoretts kassörskor som jag har frågat!
Min dag har bestått av 3 långa lektioner, slutar klockan 1 varje Tisdag! Jag kommer älska tisdagar! Efteråt åkte jag in till stan med Elin och Amanda, sen mötte vi Wilma och så var hon med oss en stund! Och sen åkte jag och Amanda hem till henne och pluggade o skrattade en hel del haha! Men ah, nu ska jag se på Idol och sen Svenska Hollywood fruar, Maria Montazami alltså! Hon är lätt min favorit haha!
Men ha en bra kväll hörni! Puusssss ♥

IS IT MONDAY AGAIN?

 
Heej sötnosar! Skoldagen var väldigt chill idag, pluggade typ inget! Slutade klockan 14.10 och då åkte jag in till stan o mötte upp Simon! Vi gick runt och så, jätte nice! och sen åkte jag till gitarren för att få mitt schema. Nu ska jag sätta mig i soffan och se på idol som börjar om ett tag! ursäkta för dålig bloggning men jag har inte mycket tid över även om jag inte flänger hela tiden! 

KALAS

 hej nu åker jag iväg på kalas hos min bästii! Pusshj <3

♥ VICTORIA'S SECRET ♥

 
Heeej! Igår kväll kom Elin hem så jag cyklade till henne! Hon köpte med en Victoria's Secret body mist kartong! Det är bl.a Pure Seduction, Sheer love, Love spell, Coconut passion och Amber romance! Är så himla himla glad! Min favorit är nog faktiskt Love spell, den luktar nytvättat! Så hiiimla fräsch är den! Och pure seduction är också en av favoriterna! Åh tack så himla mycket för att du kunde köpa med Elin!!
 

HEMMA KVÄLL MED ELIN

 
Hej! Idag har jag haft ont i tänderna! Det har tryckt jättemycket men jag har försökt att inte tänka på det så mycket! Även om det känns hela tiden haha.. Jag som var så glad igår för att jag inte kände något! Men aja!
Den här dagen i skolan har varit så himla tråkig! Tråkigaste dagen på länge faktiskt! Men som tur är så kommer kvällen bli mycket bättre! Har precis ätit pizza med Elin och så ska vi bara vara hemma och se på tvn, föräldrafriiitt! Men ah, ha en bra kväll för det ska vi ha! puuuuussssss

RÄLS

 
Heejsöt, jag slutade klockan 2 för att få i mig något att äta innan de sätter i rälsen. Så jag och mamma gick till Mat&muffins , haha var där igår också juu hah! Men ah, nu ska jag äta och snart sticka till tandläkaren. jag vill inteee, men jag vill ha perfekta tänder! :D
puusss

FÖRSTA DAGEN I 8

 
Hej idag åkte jag ner till stan med Nathalie, vi gick till Mat & muffins (min familjs favorit kaf'e/restaurang) och hon bjöd mig på mat! Bästa Nathaliiie! pusspusspuss :** , mackan var jättejättegod! Och chipsen med förståss! 
 
Idag var det den första dagen i 8 för mig och många andra! Alltså gud vad sakta tiden går i skolan, men sen på kvällen när man kommit hem så ba "Vad snabb den här dagen har varit!!" men ah, lärarna säger att vi ska börja med vanliga lektioner på Måndag. Men enligt mig så känns det ärligttalat som att vi redan har börjat lite smått! Jag tycker vi borde hålla på med sammarbetsövningar nu i början! Så att man slipper jobba hehehe.. Men jaja, livet går trots allt vidare! Puss och kraaam! 

FAKE FUR VEST

 Jag lovar, min han är inte så stor som den ser ut haha. It's the angle
 
Hej! Jag och Marielle gick av en slump in på Dea Axelssons för några dagar sen, det var verkligen tur att vi gick in där eftersom att jag aldrig går in där annars. För där hittade jag den här pälsvästen! Är såå nöjd, den är så gosig! Den kostar 599kr. Och jag kommer förmodligen att ha min skinnjacka under västen när det blir kallt ute. Är väldigt nöjd, den rekommenderas stort! Och så har jag köpt ett fint och enkelt linne utan axlar ifrån Bikbok, 199kr! Är jättenöjd med mina köp! Det är så roligt när man verkligen hittar sånt man tycker om, sånt händer annars bara när man inte har pengar känns det som haha! Jag kan inte förstå att skolan börjar IMORGON! Det har gått för snabbt! Men det ska bli kul att träffa alla och så, sen kan ju alla prov försvinna, hehe. Men jag fattar inte varför jag har så svårt att inse att det har gått 10 veckor. Känns som att det åtminstone borde vara 2 veckor kvar!? Puuss hej

MY EX BESTFRIEND

(Bilden är mer än ett år gammal)
 
Heeejdär, idag har jag hjälpt Felicia med hennes bloggdesign! Ta en titt vettjaa klicka HÄR för att komma till hennes blogg! Blogg designen tog sin lilla tid eftersom att det är mycket att hålla ordning på, men det är kul att fixa egna tycker jag! Vi har pratat, ätit chokladbollarfast i skål istället för att rulla dem till bollar SÅ GOTT! Och så såg vi på Hide and seek, har sett den 1 gång innan och alltså fy vad den är läskig!! Dakota Fanning är en jättebra skådespelare tycker jag! Morgon dagens planer blir att vara med Amanda, vet inte riktigt vad vi ska hitta på! Får la fråg na, kände att jag tog i med värmländskan men ah! Puusssheeej

RUN BLONDIE BLONDIE RUN

 
Heej, alltså det är nu i slutet av sommarlovet som jag har fått lite att göra. Och det är ju bra i sig eftersom att det får mig att vilja komma tillbaka till vardagen lite! Ska hoppa i spring skorna och ut på en joggingtur för lite tidsfördrift haha. Jag är ingen sport människa, utan mer en träningsmänniska! Ska få ett gympass snart, är jätteglad!! Så ja, då ska jag sätta igång eftersom att jag nu bara springer lite då och då. Ha en jättebra dag så hörs vi kanske ikväll! Puuuusssss ♥

FOR THE LAST TIME IN 1.5 YEARS

 
 
Idag ska jag njuta över att äta lösviktsgodis för sista gången på 1.5 år! Vissa säger att man kan få ärr på tänderna och jag vill inte riskera att få det! (Alltså av tandställningen) hoppas verkligen att man inte får det, så att jag kan ääta sånt!!
Är du säker på att man får eller inte får ärr av sega godisar så kommentera gärna!
 
Jag har ont i huvudet, kan bero på att jag sov alldeles för lite inatt. Kunde knappt blunda! Men aah, får lägga mig tidigt haha. ovärt inlägg men ah, bättre än inget kanske? ;)
puuuussss ♥

YOU MAY SAY I'M A DREAMER, BUT I'M NOT THE ONLY ONE

 
Heej finisar! Alltså jag vill inte att skolan ska börja. men det ska samtidigt bli kul, Om man kunde radera alla prov, tidiga mornar och lektioner! Men ah, man får ju ingen utbildning om man inte har lektioner. Jag börjar på Onsdag! De första dagarna ska typ alla 8or bygga flotte och ha ett race (Det är vad jag har hört iaf).
Åh jag längtar redan till Jul haha ♥ Vet inte vart det kom ifrån men ah, älskar juulen! Puuusssss

JAG ÄR MED I FRIDA TIDNINGEN! ♥

 
JAG KOM MED ÄNDÅ! Synd att jag inte visste det i förväg bara, så att jag hade kunnat göra iordning mig mer och bytt kläder haha! Men whatever tidningen gillade det iallafall!♥ Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma med! Så jag är superglad hihi! Jag är högst upp i det högra hörnet, och Amanda är längst ner till vänster! Åh tänk hur många som kommer se oss nu! Hihi!
I morse var jag på vårdcentralen för jag hade en fläck i hårbotten, men den var godartad så det var skönt att veta! Och sen vid tre åkte jag in till stan och gick runt och kollade lite med Marielle! Den bästa äldsta storasystern ♥ (Nathalie är den yngsta bästa storasystern, just so you don't think I forgot someone) Men ah, jag hittade en sjuktfin pälsväst som jag ska köpa, IIIH är rå glad!! Puusssheeeej

STAN

 
Heeej! tänkte börja med att säga förlåt för min dåliga uppdatering! Idag var jag på stan med några och sen åkte jag och Amanda hem till henne och så! Puussss
 

SMINKVISNING

 Hejdär! Jag åkte hem från Amanda när klockan var 2 för att jag skullle vidare på en sminkvisning! Det var en vuxen tjej som visade och pratade om olika hudvårdsprodukter, och så fick man testa allt som hon visade! Det var jättekul! Mascaran var jättebra! Dom ser nästan ut som lösögonfransar! Alltså inte underfransarna, överfransarna! 
 

HOS AMANDA

 
Heeej! Nu är jag hos Amanda! Ska sova här inatt, vi köpte med ben and jerrys, såå gott ! Puusshej!!

DENTIST

~ en gammal bild bara för att jag inte orkade ta en ny ~
 
 
Nu ska jag åka och dra ut två tänder! Eftersom att jag ska få räls den 22 augusti.. Pussheeejjj

SÖNDAG!

 
nämen heej på er!! Idag vaknade jag ungefär klockan 12, kunde verkligen inte sova igår när det åskade och blixtrade så hehe. Idag åkte jag och Elin till ett köpcenter och gick runt och kollade och så, något jag vill införskaffa i garderoben i höst är en vit eller grå stickad kofta! Det borde komma in snart tycker jag! Puussss
 

CLOTHES

 
 
 
Hallådär! Igår fick jag med mig kläder som Nathalie hade tröttnat på, jättekuuuul! Så ja, jag håller på att rensa garderoben för fullt! Men ah, har fått ihop en halv svart sopsäck än så länge, får se hur mycket jag vill slänga! Ikväll ska jag fortsätta rensa, har inget annat planerat så det får bli en hemmakväll! Om jag har lust sen så ska jag kanske försöka lära mig en låt på gitarr! Ha en mysmysig lördagskväll! pusssss

MK & A Bikbok collection

 
Heeeej söt! Nathalie jobbar på Bikbok (fast hon ska sluta.) Så vi fick lägga undan det vi ville ha under dagen (I torsdags), det kändes så himla speciellt! Blev jätteglaad! Eftersom att det inte finns så många exemplar av de här kläderna så känns det kul att ha en sak från collectionen, så jag köpte en skjorta! Skjortor är inte  min stil direkt, men jag ska göra den till min stil! Tänkte att jag kunde ha den pytte lite istoppad i ett par svarta jeans, svarta klackskor och en ballerina bun, eller vanligt plattat hår! Hur skulle du ha stylat den?
Jag har inga planer för idag, så jag ska nog rensa kläder och så, alltså jag använder typ ingenting ur min garderob haha! Skönt att få bort lite också! Jag ska börja ta bloggen lite mer seriöst faktiskt! Pussss

 

URSÄKTA UPPDATERINGEN

Heeeej, förlåt för att jag inte uppdaterade igår!! På dagen var jag i stan med Amanda och sen på eftermiddagen gick jag till espresso house där familjen satt haha, köpte mig en frapino (eller ja mammi gjorde de❤) Och sen gick vi till Mk & A collectionen i Bikbok, och jag fick lägga undan den saken jag skulle köpa (innan klockan 5 när de släppte kläderna) så det var jätte bra ju! Jag var liksom säker på att jag skulle få den då j haha! Det är bara för att Nathalie jobbar där, fast hon ska sluta snart! Sen åkte jag hem Till Nathalie  med Marielle och så hade vi en myskväll! Vi pratade, åt popcorn och spelade Kort! Myysmyys! ❤ 
och idag var jag med elin och så gjorde vi en "challenge" på vodefyme, Hade inget smink och ofixat hår.. Men jaja, jag vill inte vara utseende fixerad. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta godis och så! Puusss
 

THIS OR THAT

Födelsedag | Julafton
Cola | Fanta
Fika | Shoppa
Smsa | Prata i telefon
Ful och rik | Snygg och fattig
Rosa | Blå
Sommar | Vinter
Bada | Sola
Blogga | Facebook
Gossip girl | Pretty little liars
New York | London
Sverige | Usa
Glass | Tårta
Piano | Gitarr
Instagram | Twitter
Stockholm | Göteborg
Kväll | Morgon
Natt | Dag
Kläder | Accesoarer
 
Alltså klockan är snart kvart i 10 och lamporna utomhus är tända! Åhnej snart är hösten här, jag vill ju att det ska vara varmt och ljust ute! Men det kan vara gosigt att mysa ner sig i en stor filt med en kopp varm choklad framför en film i soffan på en kall och mörk höstkväll! Och att även vira en stor halsduk runt halsen och känna den svala luften sippra in i lungorna på en frostig höst morgon. (Kände mig väldigt djup nu) Men ah, jag vill nog allra helst att det ska vara Juli hela året haha! Fast jag gillar hela December också, älskar känslan av att det snart kommer vara jul då! ♥

ODD MOLLY

 
Fick inget fokus i ansiktet haha, men ah! Är jättenöjd med köpet! 499 är ganska mycket för mig som får 500 i månadspeng (Linnet kostar 499kr), ska försöka övertala min mamma att få hela barnbidraget snart hehe! Odd molly linnet är lätt en favorit i min garderob! Jag tänkte köra på en liten This or that senare idag, pusshej

LÄGGER NER FRÅGESTUNDEN!

Hej, fick väldigt få frågor haha! Jag fick fler frågor i vintras även om min statisk blivit lite bättre, kändes lite konstigt! Men det blev nog så för att jag förväntade mig många frågor haha! Men jaja, jag lägger ner den istället och kör på ett "this or that" inlägg snart! Tänkte att jag skulle svara på de frågorna jag fick här, hade inte frågestunden länge alls eftersom att jag valde att ställa in den! Så tha'ts it! Här kommer svaren & frågorna!
 
 
 
Vilka är dina favorit affärer? Hömm, Bikbok, Hollister och Gina Tricot
 
Vad är ett måste i din garderob? Oj, måste nog säga ett par svarta jeans!
 
Ditt favorit godis? Det är flest suragodisar i påsen när jag köper godis, så det är nog surisar eller choklad!
 
Dina favorit ämnen i skolan? Musik, Engelska, Svenska
 
Hur tycker du att en kille ska vara? Pålitlig, snäll, omtänksam och gosii
 
Hur lång är du? Jag är 163cm
 
När började du blogga? Ojsh, har bloggat sen jag var 11 tror jag (fast på olika bloggar som inte finns kvar)
 
Favvo mat? Vad svåårt, alltså jag gillar tacos mest tror jag! Eller hamburgare, eller kyckling, eller pizza, hehe
 
Favvo färg? Rooosa
 
Serie eller film? Beror på! Men jag gillar serier mest tror jag faktiskt! Fast jag gillar filmer också!
 
Varför så fin? Haha åh vad söt du är, puss
 
Bästa ämnet i skolan? Har redan svarat på de!
 
Finaste killen? Justin Bieber eller ♥ Michael Sutthakorn ♥ , förlåt att jag är otrogen justin
 
 
åååååh alltså kolla på honom! Det där kallas perfektion! Och så sjunger han som en gud också! Min framtida man ❤ 
 

FRÅGESTUND

Ja precis som det står, jag tänkte ha en frågestund! Fråga mig vad som helst! Om det blir över 10 frågor så svarar jag på dem i ett videoinlägg, det är bara att fråga på vet ni! Blir jätteglad om det blir många frågor!

Ni kan antingen kommentera frågan i kommentarsfältet eller fråga mig på Ask
http://ask.fm/Madelenegustavsson
 
Puusssssssss & kraaaaaam

SISTER DAY ❤

 
~Ofixat hår osv ~
 
 
Heej, idag var jag och solade med Marrrri! Vi pratade om allt mellan himmel och jord (som vanligt) och hade det jättebraa! ❤ Har ingen blogginspiration, ska jag ha en frågestund eller vad tycker ni? Pusssss

BLOMPORTRÄTT

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Heejsan, idag var jag med elin! Vi tänkte åka och bada i regnet men det åskade, så det var inte en så bra idé då längre haha! Åt kycklingsallad när jag kom hem, alltså det är så himla gott!! Tog några foton ute igår, jag gillar den första andra och tredje mest! Vilken tycker du om mest?


FREDAGSMYS HEMMA

 
Heeej, Idag hade jag inget att göra så jag åkte och solade med mamma! Satt nyss och spelade gitarr, älskart♥. Ska äta av min Ben&Jerry's nu, jag har aldrig ätit Cookie Dough förut *känner mig efter* Btw så har jag såklart ätit halfbaked så jag vet iallafall lite hur den smakar, hoppas den här är god haha! Igår gjorde jag en Haul som jag tänkte lägga upp, men i den ena började jag lukta på läppstiftet! Ja jag är född normal, kanske! Och så orkade jag inte göra en ny, så det blev tyvärr ingen video! Ha en myyysig fredagskväll för det ska jag ha! Puuuusssss! :*

AT THE MOMENT

 
Nu sitter jag och kollar på pretty little liars och äter Smoothie med frysta bär på, muums! Har varit så himla trött idag, så det var skönt att bara lägga sig och slappna av! Puusss

NEW IN FRÅN STOCKHOLM

 
Hollister Hoodie 480kr | Odd Molly Linne 499 | Hollister linne/klänning Har kostat 778kr, men nu 309kr | Hollister Body Mist 129kr | Isadora läppstift 119kr
 
Heeej! Dagen igår var jättebra! Vi åkte klockan 6 på morgonen och var där vid ungefär 10! Vi försökte hitta butiken i NK där man kan köpa Odd Molly kläder, vi typ åkte runt i den lyxiga hissen till nästan alla våningar haha! Vi hamnade på Väsk avdelningen. Det fanns Michael Kors väskor! Alltså OMB vad mycket jag vill ha en sån! Åååh, kändes till och med mäktigt att ta på den. Det var några fler turister som frågade oss vart Hollister låg, och självklart så glömmer man 85% av sin engelska då. Vi typ kollade på varann och försökte få fram några ord, haha! Vi åt på Kebab house, och fikade på Esspresso house. Vi gick och kollade i massa andra butiker också, men där hittade vi inget! Göteborg är min favoritstad (har varit där så många gånger så jag vet vart man ska gå och så, det är så mysigt där!) Men jag älskar att shoppa i Stockholm! ♥ Ha en bra kväll, puuuss